ProZ.com frequently asked questions


Συνδρομή

Main

 • 1 - Συνδρομή: γενικά

  Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης:

 • να δείτε τύπους συνδρομών και έξοδα, και τα προνόμια της πλήρους συνδρομής
 • οι διαφορές ανάμεσα σε Μερική επαγγελματική και μερική Κοινοτική συνδρομή
 • να δείτε μέλη του ProZ.com και τι λένε για τη συνδρομή τους
 • 1.1 - Ποιά είναι τα μέλη του ιστοτόπου;

  Μέλη του ιστότοπου είναι οι χρήστες που έχουν πληρωμένη τη συνδρομή τους.
  Τα μέλη έχουν συγκεκριμένα προνόμια δικτύωσης και απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα, όλα τα χαρακτηριστικά και όλους τους πελάτες του ιστότοπου. Επίσης ανήκουν στον ιστότοπο που βελτιώνει και επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που πραγματοποιείται η μετάφραση.


 • 1.2 - Θεωρούμαι «μέλος» του ProZ.com εάν δεν πληρώσω;

  Όχι. Ο όρος «μέλος» αναφέρεται σε όσους προμηθεύονται συνδρομή μέλους. (Αρχικά, ο όρος «μέλος» χρησιμοποιούνταν γενικά συμπεριλαμβάνοντας όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες. Το 2005, η ορολογία άλλαξε για να αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι ο ιστότοπος υπάρχει χάρη στις συνδρομές των μελών του.)


 • 1.3 - Πώς μπορώ να πληρώσω για τη συνδρομή;

  Μπορείτε να πληρώσετε για τη συνδρομή σας με μια από τις παρακάτω μεθόδους:

  Πιστωτική κάρτα
  Paypal
  Moneybookers
  Τραπεζική ή Ταχυδρομική Επιταγή (πληρωτέα μόνο σε Δολλάρια ΗΠΑ)
  Έμβασμα (πληρωτέο σε Ευρώ ή Δολλάρια ΗΠΑ)
  Πορτοφόλι
  Western Union

  1. Πηγαίνετε στο Σελίδα Πληρωμής Συνδρομής2. Πατήστε το σύνδεσμο "άμεση αγορά" δίπλα στην επιλογή συνδρομής που έχετε διαλέξει
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στις επόμενες σελίδες για να πληρώσετε τη συνδρομή σας.

  Λάβετε υπόψη ότι ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, η κατάσταση της συνδρομής σας ενδέχεται να μην αναβαθμιστεί την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, αν πληρώσετε με έμβασμα, μπορεί να περάσουν έως και 2 εβδομάδες για να εισπράξουμε την πληρωμή σας.


 • 1.4 - Πόσο κοστίζει η εγγραφή μέλους;

  Δείτε τις τιμές και τα πλεονεκτήματα της συνδρομής εδώ > >
  Δείτε όλες τις επιλογές συνδρομής στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι επιλογές επεκτεταμένης επένδυσης > >


  Το κόστος ανανέωσης της συνδρομής είναι μικρότερο από το κόστος της πρώτης (νέας) συνδρομής.

  Για ορισμένες χώρες υπάρχουν διαθέσιμες τοπικές επιλογές μεθόδου πληρωμής, όπου οι κάτοικοι έχουν την επιλογή να αποκτήσουν συνδρομή πληρώνοντας στο τοπικό τους νόμισμα και με έκπτωση σε σύγκριση με την ηλεκτρονική τιμή.

  Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές για αγορά ή ανανέωση συνδρομής για δυο, τρία, πέντε και δέκα χρόνια κάθε φορά, σε τιμές χαμηλότερες σε σχέση με τις τιμές ετήσιας ανανέωσης. Οι επενδυτές εκτεταμένης συνδρομής είναι μέλη του ProZ.com που έχουν επιλέξει να επενδύσουν στην συνδρομή τους για τρία ή περισσότερα χρόνια προκαταβολικά.


 • 1.5 - Εάν γίνω μέλος, μπορώ να περιμένω απόδοση στην επένδυσή μου;

  Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αλλά επί του παρόντος ένα μεγάλο ποσοστό μελών επί πληρωμή που ρωτήθηκαν, αναφέρει θετική απόδοση στην επένδυσή του. Συνολικά, σχεδόν ενενήντα στα εκατό μέλη επί πληρωμή κερδίζουν θετική απόδοση μέσα σε ένα χρόνο. Πάνω από σαράντα στα εκατό αναφέρουν θετική απόδοση μέσα σε 3 μήνες. Αυτό είναι δυνατό επειδή η αξία της γνωριμίας με έναν μόνο νέο πελάτη τείνει να υπερβαίνει το ετήσιο κόστος της συνδρομής. (Δεδομένα Ιουνίου 2005)


 • 1.6 - Η εγγραφή ως μέλος επηρεάζει πράγματι το ρυθμό με τον οποίο μπορώ να ελπίζω ότι θα βρω καινούργιους πελάτες;

  Ναι. Τα μέλη επί πληρωμή είναι τέσσερις φορές πιθανότερο να βρουν νέους πελάτες από τα μέλη χωρίς πληρωμή. Η ανισότητα μεγαλώνει, καθώς δημιουργούμε νέα χαρακτηριστικά μόνο για μέλη επί πληρωμή, και καθώς περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να εγγραφούν στο ProZ.com (Τρέχον ποσοστό τον Ιούνιο του 2005).


 • 1.7 - Η συνδρομή στο ProZ.com θα με βοηθήσει πραγματικά να γνωρίσω πελάτες; Δεν είναι πιο σημαντικά η πιστοποίηση ή το δίπλωμά μου;

  Αυτά τα δυο δεν βρίσκονται σε σύγκρουση. Όντας μέλος, αυξάνετε την προβολή σας, έτσι ώστε οι πιθανοί πελάτες βρίσκουν εσάς (και τα διαπιστευτήριά σας!) πιο συχνά. Αν μη τι άλλο, το να έχετε πιστοποίηση ή διπλώματα αυξάνει το βαθμό στον οποίο επωφελήστε από τη συνδρομή.


 • 1.8 - Γιατί στα μέλη (δηλ. σε αυτούς που πληρώνουν) δίνονται προνόμια όταν πρόκειται για γνωριμία με πελάτες; Το ότι κάποιος απλά πληρώνει δεν σημαίνει ότι είναι και καλός.

  Δεν συνιστούμε στους μεταφραστές να κάνουν εμπορική εργασία χωρίς να πληρώνονται για αυτήν. (Η αφιλοκερδής μετάφραση είναι ένα άλλο θέμα, δεν βλέπουμε κάτι κακό στη δωρεάν μετάφραση όταν το προϊόν της δεν θα πωληθεί.)

  Με την ίδια λογική, εμείς στο ProZ.com προσφέρουμε πολλές δωρεάν υπηρεσίες, αλλά θέτουμε το όριο στην εμπορική εργασία. Βασικά, η προβολή στους πελάτες που πληρώνουν είναι μια υπηρεσία για την οποία χρεώνουμε. Σε αντάλλαγμα για την επένδυσή σας, δουλεύουμε πολύ σκληρά για εσάς, και τα στατιστικά λένε ότι η συνδρομή αποδίδει για τους επαγγελματίες μεταφραστές σε κάθε χώρα και σε κάθε στάδιο της καριέρας τους.


 • 1.9 - Γιατί χρεώνετε μεταφραστές για συνδρομή, αντί για τις εταιρείες που τους αναζητούν;

  Εάν είστε μεταφραστής, εμείς στην ομάδα του ProZ.com δουλεύουμε για σας. Θεωρούμε δουλειά μας να παρέχουμε εργαλεία και ευκαιρίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεκτείνετε τις εργασίες σας και να βελτιώσετε το επάγγελμά σας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θεωρούμε ότι πετυχαίνουμε στο να παρέχουμε άριστη αξία και υπηρεσία στα μέλη μας. Είναι ενδεδειγμένο και απαραίτητο να χρεώνουμε για την υπηρεσία μας.


 • 1.10 - Τι γίνεται αν αποφασίσω ότι δεν με ικανοποιεί η συνδρομή μου - μπορώ να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων μου;

  Ναι. Το ProZ.com προσφέρει πλήρη εγγύηση ικανοποίησης. Αν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με τη συνδρομή σας στο ProZ.com, υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης που να συμπεριλαμβάνει τη μέθοδο με την οποία επιθυμείτε να λάβετε την αποζημίωσή σας, καθώς και τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Θα σας αποδοθεί μια προϋπολογισμένη αποζημίωση, μείον τυχόν έξοδα πληρωμής που έχουν ήδη χρεωθεί.

  Σημείωση: Οι περισσότερες πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να επιστραφούν άμεσα, έως και 60 ημέρες μετά την αγορά. Μετά τις 60 ημέρες, η αποζημίωση μπορεί να διεκπεραιωθεί μέσω άλλων μεθόδων πληρωμής όπως PayPal, Moneybookers, επιταγής ή εμβάσματος. Λόγω των υψηλών εξόδων μεταφοράς, το έμβασμα δεν είναι συνήθως η προτιμώμενη μέθοδος για αποζημίωση, και το ProZ.com δεν επιστρέφει χρήματα μέσω Western Union.


 • 1.11 - How can I benefit from the new automatic subscriptions?

  As of 2016, new annual automatic subscriptions are available for membership, when you choose to pay via credit card or PayPal. Opting for a subscription costs less than manual renewals, and you never have to worry about your membership lapsing. You can of course stop or start a subscription at any time.


 • 1.12 - Where can I see the status of my membership and subscription?

  You can see your membership type, renewal dates, subscription and billing information, and manage details of your ProZ.com membership on the membership management page, http://www.proz.com/manage-membership (mouse over your name at the top of any site page and select the option "Manage membership" to see these details).


 • 1.13 - Υπέβαλα πληρωμή για τη συνδρομή μου αλλά αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Τι πάει στραβά;

  Εάν έχετε υποβάλει πληρωμή για τη συνδρομή σας και δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί /ανανεωθεί, παρακαλούμε υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης και παρέχετε τις παρακάτω πληροφορίες:

  1. Μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε
  2. Το ποσό πληρωμής (το είδος συνδρομής που αγοράστηκε)
  3. Την ημερομηνία πληρωμής
  4. Την ταυτότητα συναλλαγής
  5. Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο PayPal / Moneybookers (εάν χρησιμοποιήθηκε κάποια από αυτές τις 2 μεθόδους)
  6. Την ταυτότητα συναλλαγής του PayPal / Moneybooker (εάν χρησιμοποιήθηκε κάποια από αυτές τις 2 μεθόδους)
  7. Το όνομα του κατόχου λογαριασμού της τράπεζας (εάν χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος του εμβάσματος)

  Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν το προσωπικό να εντοπίσει την πληρωμή σας και να επεξεργαστεί την αγορά σας.


 • 1.14 - Εφόσον ανανεώσω τη συνδρομή μου προτού αυτή λήξει, τι γίνεται με την ημερομηνία ανανέωσής μου;

  Κάθε φορά που κάνετε ανανέωση ή, για παράδειγμα, αγοράζετε ένα λογισμικό σε προσφορά με εξάμηνη συνδρομή, προσθέτουμε αυτήν την περίοδο στο χρόνο που υπολείπεται στην τρέχουσα συνδρομή σας.
  Για παράδειγμα, εάν η συνδρομή σας λήγει σε τρεις μήνες και πληρώσετε για συνδρομή ενός έτους, η ημερομηνία ανανέωσής σας θα είναι σε 15 μήνες.


 • 1.15 - Μπορώ να αγοράσω συνδρομή για λογαριασμό ενός συναδέλφου;

  Ναι. Για να αγοράσετε συνδρομή για λογαριασμό άλλου χρήστη του ιστότοπου, απλώς αγοράστε τη συνδρομή σαν να ήταν για λογαριασμό σας, και στη συνέχεια υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης προσδιορίζοντας την ταυτότητα χρήστη και το όνομα ιστότοπου του συναδέλφου σας, έτσι ώστε το προσωπικό να μπορεί να μεταφέρει την αποκτηθείσα συνδρομή.


 • 1.16 - Ποια είναι η ημερομηνία λήξης της συνδρομής μου;

  Η ημερομηνία λήξης ή ανανέωσης της συνδρομής σας είναι η ημερομηνία που εμφανίζεται όταν περνάτε το ποντίκι σας πάνω από το όνομά σας στο πάνω μέρος των σελίδων του ιστότοπου.

  Μπορείτε επίσης να δείτε τις πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία λήξης της συνδρομής σας στη σελίδα συνδρομής.


 • 1.17 - Η συνδρομή μου θα ανανεωθεί αυτόματα όταν λήξει;

  Η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα εάν διαλέξατε την επιλογή επαναλαμβανόμενης πληρωμής του PayPal όταν αγοράσατε συνδρομή την τελευταία φορά. Αλλιώς, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας ακολουθώντας τα βήματα πληρωμής που περιγράφονται εδώ.


 • 1.18 - Θα ήθελα να αποκτήσω ή να ανανεώσω την πλήρη συνδρομή μου για μία παρατεταμένη περίοδο. Γίνεται;

  Ναι, μπορείτε να αγοράσετε/ανανεώσετε την πλήρη σας συνδρομή για 3, 5 και 10 χρόνια. Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές εδώ.


 • 1.19 - Μπορώ να αγοράσω/ανανεώσω την πλήρη μου συνδρομή για μικρότερο χρονικό διάστημα (δηλ. για λιγότερο από χρόνο);

  Ναι, μπορείτε να αγοράσετε/ανανεώσετε την πλήρη σας συνδρομή μόνο για έξι μήνες.


 • 1.20 - Μπορώ να ζητήσω αναστολή της περιόδου συνδρομής μου εάν δεν είμαι διαθέσιμος για κάποιο χρονικό διάστημα;

  Οι αιτήσεις για αναστολή της συνδρομής θα αξιολογούνται ανά περίπτωση από το προσωπικό του ιστοτόπου. Σε περίπτωση μητρικής άδειας, διακοπών, ασθένειας ή πένθους, ενδεχομένως να παρέχεται στα μέλη η δυνατότητα να παγώσουν την περίοδο συνδρομής τους ή να την αναστείλουν. Ωστόσο, τα αιτήματα θα εξετάζονται ατομικά και ενδέχεται να ζητηθεί από το μέλος να υποβάλει αποδείξεις για την αιτιολόγηση του αιτήματος.

  Για να ζητήσετε την αναστολή της συνδρομής σας, απλά υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης και παρέχετε οποιαδήποτε σχετική απόδειξη, έτσι ώστε το προσωπικό του ιστοτόπου να ερευνήσει περαιτέρω το αίτημά σας και να λάβει μια απόφαση.


 • 1.21 - What happened with partial and student memberships?

  As of October 2016, partial and student memberships are no longer available. As time went by, these alternative options to full professional ProZ.com membership were being selected by users less and less. For this reason, and as ProZ.com membership has become more accessible, these options have been discontinued. You may choose to upgrade to either the Standard or Plus package from your partial or student membership at any time, and during the initial launch of these packages, discounts have been introduced to allow you to start a full membership at a lower price (and lock in that discount for renewals). • Main - Top


 • 2 - The Plus service package


  The Plus service package was introduced in late 2016. It includes all of the services and benefits of the Standard package, plus a suite of new tools and services. See the services included in the Plus package here >> • 2.1 - What is included in the Plus service package? How is it different from the Standard package?

  The Plus service package includes all of the services and benefits of the Standard service package (until 2016, the Standard service package was known as Full membership). In addition, it includes a growing suite of new tools and services. You can compare the services included in both Standard and Plus packages here.

  You can also see each new feature release in the Plus package, view introductory videos, and give feedback on the Plus service package landing page.


 • 2.2 - Will members who choose the Plus package have advantages in the traditional ProZ.com directory over those who choose the Standard package?

  Directory ranking will not be affected by which membership package you have-- sorting will still be done with members in the first layer of results (regardless of membership package).


 • 2.3 - What is meant by "new client channels external to ProZ.com" in the Plus extras?

  The internet is going the way of the cloud, and in principle cloud technology presents the opportunity for the ProZ.com team to take steps to promote the services of ProZ.com members beyond the confines of ProZ.com. Imagine an LSP or client using, say, a mobile app to access you directly for translation or interpreting services, without ever needing to go to ProZ.com. Cloud technology makes that possible, and we have been taking steps in that direction.

 • 3.1 - How far along is the effort to establish that sort of "new client channel"?

  Efforts are in the early stages, and in any event, it takes time for habits to change. But we believe this is the future. What we have seen so far is that client activity at TM-Town is increasing, and separately, there are a few agencies already using ProZ.com cloud services to discover the services of ProZ.com members from within their own management systems. (Some of you reading this have been contacted.) We are also in discussions to establish partnerships to promote the translation and interpreting services of ProZ.com members.


 • 3.2 - What external channel-related features have been released so far?

  These are all detailed on the Plus service package landing page. From there you can read about each release, view introductory videos, and provide your feedback.


 • 3.3 - The value of the "external client connections" included in the Plus package is shown as $144+. Where does that figure come from?

  The value of the "external client connections" is difficult to quantify at this time. But we can say that membership in one of the "external channels" alone, TM-Town, costs $144 and is included in the Plus package.


 • 3.4 - I already have a paid TM-Town membership. What happens when I buy the Plus package?

  Your current TM-Town membership will be synced/extended to match the renewal date of your ProZ.com membership. If you are on a paid monthly plan, your payments will be stopped. If you are on a paid annual plan, you will be refunded the pro rata amount of the remainder of your membership period.


 • 3.5 - I am not interested in TM-Town, and the concept of "external channels" seems too vague to me right now.

  In that case, to be on the safe side, you might want to assume a value of zero for "external channels". • Main - Top


 • 2.4 - How is the value of the "basket" of tools from ProZ.com partners calculated?

  That is the sum total of the value of licenses confirmed so far to be included in the basket. It is planned that more will be added as the Plus package moves forward.


 • 2.5 - Will more features and services be added to the Plus package in the future?

  Yes. Just as the Standard package has been continuously built up over the years, so too will new benefits be added to the Plus package over time.


 • 2.6 - Will most of ProZ.com's efforts be directed at increasing the value of the Plus package, moving forward?

  Although decisions of which package to include a new feature or tool in will be made on a case-by-case basis, it is safe to assume that the majority of ProZ.com investment will be made in increasing the value of the Plus package to members.


 • 2.7 - What if I am not interested in some features of the Plus package?

  If you are not interested in using a part of the Plus package, no problem, just don't use it. All of the extra services and features are permission-based, allowing you to use what you want, in accordance with your own preferences and needs.


 • 2.8 - Can I upgrade from Standard to the Plus package?

  Yes. In checkout, your current membership will be calculated into a discount towards purchase of the Plus package. The discount will depend on the length of remaining membership.


 • 2.9 - Μπορώ να υποβαθμίσω / αναβαθμίσω μία συνδρομή;

  Ναι. Μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο της συνδρομής σας οποιαδήποτε στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, απλώς αγοράστε την επιθυμητή συνδρομή και υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης.

  Εάν επιλέξατε να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας, περίπου μισή από την προηγούμενη συνδρομή σας θα προστεθεί στην περίοδο της νέας σας συνδρομής.

  Εάν επιλέξατε να υποβαθμίσετε τη συνδρομή σας, περίπου το διπλάσιο από την προηγούμενη συνδρομή σας θα προστεθεί στην περίοδο της νέας σας συνδρομής.


 • 2.10 - Why is there no "money back guarantee" offered with the Plus package?

  The nature of some of the services offered in the Plus package means that third-party licenses, payments to trainers and other partners may be made by ProZ.com at the time of your membership purchase, and those will not necessarily be refundable to ProZ.com. Instead of a pro-rated refund on your Plus package, you will be offered the option to switch to the Standard package. However, if you are in any way unsatisfied with your Plus package experience, please contact a member of the site team, we want to hear from you. • Main - Top


 • 3 - Εταιρική ιδιότητα μέλους

 • 3.1 - Τι σημαίνει εταιρική ιδιότητα μέλους;

  Η εταιρική ιδιότητα μέλους αποτελεί την επιλογή ιδιότητας μέλους στο ProZ.com, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για εταιρικούς χρήστες του ProZ.com, όπως μεταφραστικές εταιρείες/γραφεία και άλλους εταιρικούς παρόχους γλωσσολογικών υπηρεσιών.


 • 3.2 - Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την εταιρική ιδιότητα μέλους;

  Ως πλήρεις εταιρικοί συμμετέχοντες στη μεγαλύτερη παγκοσμίως διαδικτυακή μεταφραστική πύλη και κοινότητα, στα εταιρικά μέλη προσφέρεται ειδική παρουσίαση, προνόμια και κύρος στην κοινότητα του ProZ.com.Εκτός του ότι γίνεται η διάκριση με την παροχή μιας ειδικής εταιρικής κορδέλλας, τα εταιρικά μέλη αποκτούν εμπορικό κέρδος από την ένταξή τους στους καταλόγους εταιρικών μελών-τόσο στην έκδοση για το κοινό όσο και την έκδοση ιδιωτικού χαρακτήρα για εταιρείες. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να προωθήσουν απευθείας στάνταρ έργα χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν έγκριση, καθώς και το προνόμιο της απευθείας τηλεφωνικής πρόσβασης για υποστήριξη. Τα εταιρικά μέλη έχουν έκπτωση σε εκδηλώσεις του ProZ.com καθώς και στην πρόσβαση για το νέο ProZ.com CONNECT! για εξωτερική ανάθεση εργασιών και διαχείριση προμηθευτών.Δείτε τον πλήρη κατάλογο με τα προνόμια στην ιστοσελίδα: http://www.proz.com/join?viewPage=corp


 • 3.3 - Πού βρίσκεται ο εταιρικός κατάλογος;

  Ο εταιρικός κατάλογος βρίσκεται στο σύνδεσμο μεταφραστικά γραφεία http://www.proz.com/translation-agenciesΜπορείτε να τον βρείτε στην κορυφή του μενού πλοήγησης ‘’Κατάλογοι’’=> ‘’Εταιρείες’’.Ο εταιρικός κατάλογος προωθείται επίσης μέσω του κατάλογου ελεύθερων επαγγελματιών και της νέας πλατφόρμας ProZ.com ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ!


 • 3.4 - Περιλαμβάνονται κάποια δικαιώματα από την ατομική ιδιότητα μέλους στην εταιρική ιδιότητα μέλους;

  Πολλά από τα προνόμια της ατομικής ιδιότητας μέλους περιλαμβάνονται στην εταιρική ιδιότητα μέλους, συμπεριλαμβανομένων της πλήρους πρόσβασης στο Blue Board, δημοσιεύσεις εργασίας, αποστολή λημμάτων χωρίς προέγκριση στο φόρουμ,εκπτώσεις σε εκδηλώσεις, δικαίωμα για οργάνωση powwow, κτλ. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται προνόμια που έχουν νόημα για ιδιώτες-όπως η συμμετοχή στον κατάλογο ελεύθερων επαγγελματιών.* Πρόσβαση στις δυνατότητες δικτύωσης, που πιθανόν επηρεάζουν άλλα μέλη, μπορεί να τροποποιηθούν ή να ανακληθούν ανάλογα με την ευχέρεια της ομάδας του ProZ.com.


 • 3.5 - Τι συμβαίνει με την τωρινή ατομική ιδιότητα μου ως μέλος αν αγοράσεω εταιρική ιδιότητα μέλους;

  Αν είστε ήδη κανονικό μέλος του ProZ.com, έχετε δύο επιλογές για την απόκτηση μιας εταιρικής ιδιότητας: (1) μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ ειδικά για εταιρικές δραστηριότητες αγοράζοντας την ιδιότητα μέλους για το συγκεκριμένο προφίλ, ή (2) μπορείτε να αγοράσετε την εταιρική ιδιότητα μέλους με το υπάρχον προφίλ σας. Αν επιλέξετε την επιλογή (2), το ποσοστό της συνδρομής σας που δεν έχει χρησιμοποιηθεί θα εξαντληθεί στην επέκταση χρόνου της εταιρικής ιδιότητας μέλους σας.Προκειμένου να μετατραπεί η ατομική ιδιότητα μέλους σας σε εταιρική, παρακαλούμε να υποβάλλεται ένα support ticket .


 • 3.6 - Καταλαβαίνω ότι έχω δοκιμαστική πρόσβαση στο Proz.com ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ! ως εταιρικό μέλος. Τι είναι το ProZ.com ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ!, και τι σημαίνει ‘’δοκιμαστική’’;

  Το ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ! είναι μια πλατφόρμα εξωτερικής ανάθεσης και διαχείρισης εργασιών την οποία χρησιμοποιούν γλωσσολογικές εταιρείς και τελικοί πελάτες μικρού-μεσαίου μεγέθους με σκοπό να βελτιώσουν την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του τμήματος διεκπεραίωσης δραστηριοτήτων σχετικών με τη μετάφραση.Στα εταιρικά μέλη παρέχεται δοκιμαστική πρόσβαση στην πλατφόρμα. Εκτός του ότι παρέχεται ένας βαθμός market insight με τη μορφή μεγαλύτερης insight στη βάση δεδομένων υποψηφίων του ProZ.com, σας παρέχεται η ευκαιρία να προσδιορίσετε αν η συγκεκριμένη λύση είναι η κατάλληλη για εσάς.Τα προηγμένα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ! είναι διαθέσιμα μόνο αν γίνετε συνδρομητής στην πλατφόρμα. Ως εταιρικό μέλος του ProZ.com, θα έχετε το δικαίωμα να εγγραφείτε καταβάλλοντας μειωμένη τιμή.


 • 3.7 - Πώς γίνομαι εταιρικό μέλος;

  Μετάβαση σε: 1)a href="http://www.proz.com/join?viewPage=corp">3)http://www.proz.com/join?viewPage=corp<4)/a>


 • 3.8 - Υπάρχουν κάποιοι όροι για τους οποίους θα απορριφθεί η αίτηση μιας εταιρείας να γίνει μέλος;

  Επίσης μπορεί να μη δοθεί η εταιρική ιδιότητα για όσες εταιρείες έχει γίνει αναφορά ProZ.com ότι δεν έχουν πληρώσει μεταφραστές ή διερμηνείς.Το προσωπικό του ProZ.com διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει εταιρικά μέλη με βάση κάποια επιλεκτική διαδικασία. Εταιρείες με λίγες καταχωρήσεις στο Blue Board ίσως να μη γίνονται αποδεχτές ως εταιρικά μέλη. • Main - Top
  Request help  Site documentation  The member services and support team
  Jared
  Lucia
  Alejandro
  Helen
  Yana
  Maria D
  Karen
  Enrique Manzo
  Tatiana Dietrich

  Your current localization setting

  Ελληνικά

  Select a language

  All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Αναζήτηση όρου
  • Εργασίες
  • Φόρουμ
  • Multiple search