Κανόνες ιστοτόπου

Κανόνες χρήσης του ProZ.com

Οι ακόλουθοι κανόνες έχουν δημιουργηθεί για να επεκτείνουν και να προστατεύσουν την ευχάριστη, προσανατολισμένη προς την αποτελεσματικότητα ατμόσφαιρα του διαδικτυακού χώρου εργασίας μετάφρασης ProZ.com. Η χρήση του ιστοτόπου από εσάς σημαίνει την αποδοχή εκ μέρους σας καθώς και τη συμφωνία σας προς συμμόρφωση με αυτούς τους κανόνες.


Κανόνας ιστοτόπου

1 Το ProZ.com είναι ένας χώρος εργασίας της γλώσσας.
Ο ιστοτόπος παρέχεται ως επαγγελματική πηγή πληροφοριών για εκείνους που εργάζονται με τις γλώσσες ή για εκείνους που ζητούν γλωσσικές υπηρεσίες. Βάσει αρχής, δημοσιεύσεις που δεν σχετίζονται με τη μετάφραση, τη διερμηνεία ή άλλα γλωσσικά ζητήματα ή με τη σχετική επιχειρηματική δραστηριότητα δεν επιτρέπονται. [ Για λεπτομέρειες και πιθανές εξαιρέσεις, ανατρέξτε στο Ορισμός σκοπού του ιστοτόπου ]
2 Απαιτείται αμοιβαίος σεβασμός, επαγγελματισμός και ευγενής άμιλλα.
Οι χρήστες του ιστοτόπου πρέπει να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με ευγένεια, είτε στην περίπτωση κάποιας δημοσίευσης είτε στην περίπτωση άμεσης επαφής, και συνιστάται να ενεργούν καλόπιστα. Παρενοχλήσεις, επιθέσεις ή προσβλητικές δηλώσεις οποιασδήποτε μορφής εναντίον ατόμων ή ομάδων, καθώς και αποθαρρυντικές ενέργειες προκειμένου να μη χρησιμοποιεί κάποιος άλλος τον ιστοτόπο δεν θα γίνονται ανεκτές. Καμία ενέργεια που στοχεύει στην απόκτηση άδικου πλεονεκτήματος σε σχέση με τα KudoZ, τον κατάλογο ή οτιδήποτε άλλο, είτε διαπράττεται από μεμονωμένο άτομο είτε από ομάδα, δεν θα γίνεται ανεκτή.
3 Απαγορεύονται οι διαφημίσεις.
Το ProZ.com παρέχει διαφήμιση επί πληρωμή σε ειδικές περιοχές του ιστοτόπου. Μη εγκεκριμένες εμπορικές δημοσιεύσεις με σκοπό την προσέλκυση πελατείας, οι οποίες αποστέλλονται μέσω των φόρουμ, των μηνυμάτων προφίλ ή από οπουδήποτε αλλού, δεν επιτρέπονται. Απαγορεύεται, επίσης, η συζήτηση για ιστοτόπους που προσφέρουν ανταγωνιστικές υπηρεσίες, λόγω κατάχρησης στο παρελθόν.
4 Δεν επιτρέπεται η προσβλητική γλώσσα.
5 Τα κεφαλαία γράμματα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο όταν είναι απαραίτητο.
Χρησιμοποιείτε πεζά γράμματα, αν δεν είναι απαραίτητα τα κεφαλαία. Όταν κάποιος γράφει ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας μόνο κεφαλαία γράμματα, είναι σαν να φωνάζει.
6 Η παραπλανητική παρουσίαση και η απάτη απαγορεύονται.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ProZ.com χωρίς να αποκαλύψετε το όνομά σας. Ωστόσο, το να υποδύεστε κάποιον άλλο, χρησιμοποιώντας ψευδή ταυτότητα ή, διαφορετικά, το να προσπαθείτε να εξαπατήσετε τους άλλους σε οποιονδήποτε βαθμό δεν θα γίνεται ανεκτό.
7 Επιτρέπεται ένα προφίλ ανά άτομο.
Απαγορεύεται η δημιουργία ενός νέου προφίλ με σκοπό την παράκαμψη των περιορισμών ή την απόκτηση πλεονεκτήματος. (Ωστόσο, είναι αποδεκτό να δημιουργήσετε ένα προφίλ για τον εαυτό σας και ένα άλλο για την καταχωρημένη επιχείρησή σας.)
8 Η συζήτηση σχετικά με τις διοικητικές ενέργειες στις οποίες προβαίνουν οι συντονιστές ή το προσωπικό του ιστότοπου θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποστήριξης του ιστότοπου.
Οι διοικητικές ενέργειες περιλαμβάνουν ενέργειες για την εφαρμογή κανόνων στα φόρουμ και τον πίνακα KudoZ, προειδοποιήσεις ή περιορισμούς όσον αφορά δημοσιεύσεις ή άλλα δικαιώματα, αναπροσαρμογές στη διατύπωση των θεμάτων στις θεματικές γραμμές, το κλείδωμα ορισμένων συζητήσεων σε φόρουμ, την επιλογή των θεμάτων που θα αναρτηθούν στην κεντρική σελίδα κ.λπ. Για περαιτέρω διευκρινήσεις, ανατρέξτε σε αυτές τις Συχνές Ερωτήσεις.

Η συμμόρφωση με τους προαναφερόμενους κανόνες είναι μία προϋπόθεση για το συνεχές δικαίωμα στην πρόσβαση και χρήση του ιστοτόπου.

Επιβολή

Άτομα προσωπικού και οι συντονιστές μπορεί να λάβουν οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ενέργειες για την επιβολή των προαναφερόμενων κανόνων:
* να έρθουν σε επαφή με χρήστες του ιστοτόπου για να επιστήσουν προσοχή σε συγκεκριμένους κανόνες
* να αρνηθούν την έγκριση (ή τη διαγραφή/απόκρυψη) μηνυμάτων που παραβιάζουν ένα κανόνα
* να κάνουν ένα μήνυμα σχετικό με τους κανόνες να εμφανιστεί σε ορισμένους χρήστες όταν προβαίνουν σε ορισμένες πράξεις
* να αναστέλλουν, προσωρινά ή μόνιμα την πρόσβαση σε τμήματα του ιστοτόπου που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά παράβαση των κανόνων.
* να τερματίζουν το προφίλ ή τη συνδρομή (μόνο από προσωπικό)

Οι συντονιστές και τα μέλη του προσωπικού πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με τους κανόνες του δικτυακού τόπου και προστατεύονται από αυτούς, ακριβώς όπως ισχύει και γα τα άλλα μέλη. Τερματισμός

Σε σπάνιες περιπτώσεις σοβαρών παραβάσεων, τα μέλη του προσωπικού του ProZ.com μπορεί να τερματίσουν ένα προφίλ (και συνδρομή) άμεσα. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, το ProZ.com χρησιμοποιεί μία πολιτική "κίτρινης/κόκκινης κάρτας", παρόμοια με την πρακτική κίτρινης/κόκκινης κάρτας που χρησιμοποιείται στο ποδόσφαιρο, για τους τερματισμούς.

Κίτρινες και κόκκινες κάρτες μπορούν να αποδοθούν μόνο από μέλη του προσωπικού. Οι κανόνες αναφέρονται ανά αριθμό, και καταγράφεται η ημερομηνία της κάρτας. Οι όροι "κίτρινη κάρτα" ή "κόκκινη κάρτα" χρησιμοποιούνται ρητά. Εάν αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι όροι αυτοί εμφανίζονται στη γραμμή θέματος.

Ένας χρήστης του ιστοτόπου στον οποίο έχει αποδοθεί μία κίτρινη κάρτα μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον ιστοτόπο (μερικές φορές με ορισμένους περιορισμούς), αλλά ειδάλλως ειδοποιείται ότι επιπλέον παραβάσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του. Ένα άτομο, το προφίλ του οποίου έχει τερματιστεί, δεν γίνεται εκ νέου δεκτό από το ProZ.com.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες/πελάτες υπόκεινται στην πολιτική τερματισμού του ιστότοπου.

Διευκρίνιση

Για διευκρινίσεις σχετικά με όποιους προαναφερόμενους κανόνες ή επιβολή κανόνων, παρακαλείστε να υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης.

Request help


Site Documentation


The member services and support team
Jared

Jared

Lucia

Lucia

Alejandro

Alejandro

Helen

Helen

Yana

Yana

Maria D

Maria D

Karen

Karen

Enrique Manzo

Enrique Manzo

Evelio

Evelio

Julieta

Julieta

Mariano

Mariano

Hayjor Roca

Hayjor Roca

Andrea

Andrea

Rocío Tempone

Rocío Tempone

Rocio Palacios

Rocio Palacios

Ezequiel

Ezequiel

Your current localization setting

Ελληνικά

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Αναζήτηση όρου
  • Εργασίες
  • Φόρουμ
  • Multiple search